En ny æra, samme lidenskap

September 09, 2023
En ny æra, samme lidenskap - Finity
Publisert  Oppdatert  

Hei

For de som ikke kjenner meg – Jeg var tidligere salgssjef for SK Mining, og nå har jeg tatt over roret for å lede selskapet videre inn i fremtiden. Jeg er stolt av å kunne meddele at SK Mining er tilbake, og vi har store planer.

Hvorfor gjenoppstarte SK Mining? Jeg var vitne til de utrolige høydepunktene og de tøffe utfordringene som SK Mining stod overfor. Min rolle som salgssjef ga meg muligheten til å se hva som virkelig fungerte, og jeg ble brennende lidenskapelig opptatt av det gode vi gjorde. Jeg er fast bestemt på å bygge videre på alt det positive vi oppnådde, spesielt innen mitt område av ekspertise.

Vår visjon og mål Målet vårt er klart: Vi ønsker å igjen bli Norges største leverandør på mining utstyr. Vi ønsker å gjenopprette og overgå den tilliten vi tidligere hadde blant våre kunder. Dette handler ikke bare om forretning, men også om en lidenskap for bransjen og et dypt ønske om å betjene våre kunder på best mulig måte.

Hvorfor velge oss? Når dere velger SK Mining, velger dere en partner som står ved sine løfter. Med min ledelse kan jeg garantere at vi er en trygg leverandør. Vi vil sikre at alle avtaler overholdes, og at vi leverer produkter og tjenester av høyeste kvalitet.

Hva kan dere forvente fremover? For det første, et bredt og kvalitativt sortiment av mining-utstyr. I tillegg kan dere forvente regelmessige oppdateringer fra oss om markedstrender, nye produkter og innsikt som kan hjelpe dere med å maksimere avkastningen på investeringen i mining-utstyr.

Til slutt ønsker jeg å takke alle våre tidligere, nåværende og fremtidige kunder for deres støtte og tillit. Vi ser frem til å skrive dette neste kapittelet av SK Mining's historie sammen med dere.

Har du spørsmål eller kommentarer? Ta kontakt på e-post salg@skmining.no

Med fornyet energi og optimisme, Sondre Hansen Kriken, Leder for SK Mining.

Publisert  Oppdatert