Navnebytte og Vår Forpliktelse til Fremtiden

November 19, 2023
Navnebytte og Vår Forpliktelse til Fremtiden - Finity
Publisert  Oppdatert  

Hei alle sammen,

Jeg håper dette innlegget finner dere i god form. Jeg ønsker å dele spennende nyheter om endringer som skjer hos oss.

Som noen av dere kanskje vet, har SK Mining vært gjennom noen utfordringer i fortiden. Jeg var tidligere salgssjef for SK Mining og har nå tatt på meg ansvaret for å lede selskapet videre. Etter grundig vurdering og med innsikt fra de tøffe tidene, har vi bestemt oss for å gjøre en betydningsfull forandring – et navnebytte.

Fra og med nå vil vi operere under navnet Finity.

Dette valget representerer ikke bare et skifte i navn, men en forpliktelse til å legge tidligere utfordringer bak oss og bevege oss mot en positiv og fremtidsrettet retning. Vi er under nye eiere og ledelse, og vi ønsker at navnet vårt skal gjenspeile den fornyede energien og optimismen som nå preger selskapet.

For de som ikke kjenner meg, jeg har sett både de fantastiske høydepunktene og de utfordrende stundene som SK Mining har gått gjennom. Som leder av Finity, er jeg dedikert til å bygge videre på det positive vi har oppnådd og gjenopprette tilliten blant våre kunder.

Vår visjon er klar – vi ønsker å bli Norges ledende leverandør av mining utstyr. Dette handler ikke bare om business, men også om lidenskap for bransjen og et ønske om å betjene våre kunder på best mulig måte.

Hvorfor velge Finity? Vi forplikter oss til å stå ved våre løfter og være en pålitelig partner. Med vår nye ledelse garanterer jeg at vi vil være en trygg leverandør. Vi vil overholde alle avtaler og levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet.

Hva kan dere forvente fremover? Et bredt og kvalitativt sortiment av mining-utstyr, regelmessige oppdateringer om markedstrender, nye produkter, og innsikt som kan hjelpe dere med å maksimere avkastningen på investeringen i mining-utstyr.

Til slutt vil jeg takke alle våre tidligere, nåværende og fremtidige kunder for deres støtte og tillit.

Har du spørsmål eller kommentarer? Ta gjerne kontakt på e-post salg@finity.no.

Med fornyet energi og optimisme, Sondre Hansen Kriken, Leder for Finity.

Publisert  Oppdatert